Mindenünk a ló!

"A ló előnye tenger, mert a bölcsnek ló való,mert lóvá tesz az ember és emberré a ló."

Sok lovas játék van, de én most csak néhányat fogok felsorolni nektek! :)


Online Böngészős játék: Howrse (Howrse)

PC-s játékok: My Horse and Me 2 (Táltos paripám 2, van már magyar változatban is!)(My Horse and Me 2 (Táltos paripám 2) PC játék - LOVASOK.HU) Horse Secrets of the Ranch, ennek sajna nem tudom, a magyarosított nevét, de van a játéknak weboldala, ahol mindenféle információt találhatsz róla. (http://horsezranch.mindenkilapja.hu/) Ezekről a játékokról írok némi "bevezetőt".


Howrse: A Howrse játékkal lovakat és pónikat tenyészthetsz, és megismerheted a lovarda igazgatással járó felelősségeket.


Horse Secrets of the Ranch: Emma, a fiatal kaliforniai lány imádja a lovaglást, és most érkezett Franciaországba dolgozni egy híres párizsi állatorvoshoz, mielőtt befejezné a tanulmányait. mivel a taxija lerobban, elakad Provance-ban, és találkozik Florával és unokatestvérével, Oliverrel, akik mindketten egy szuper istállóban dolgoznak, nem messze Béléou festői falujában. Azonban drámai események bujkálnak az istálló látszólag idilli felszíne alatt. Marie, az istálló tulajdonosa, rejtélyes módon eltűnt, és Béléou polgármestere rávette a szemét az istállóra... Képes vagy a titkot és a jogos tulajdonos birtokában tartani az istállót? (PC-s játék!!)


My Horse and Me 2(Táltos paripám 2): Mentsd meg a bácsikád tanyáját azzal, hogy győzöl minden versenyen a Táltos Paripám 2-ben! Azért érkeztél a nagybácsikád farmjára, hogy megvalósítsd álmodat, lóversenyző legyél. Miután az ott dolgozókkal találkoztál, rájöttél, hogy nagybácsikád és farm óriási pénzügyi problémákkal küzd. Ugyanis nem volt győztes ló az utolsó szezonban, ráadásul páran közülük le is betegedtek. Ezeket a problémákat csak egyféleképpen lehet megoldani: nyerni kell a Kentucky verseny döntőjében.

A játékban mind a téged megtestesítő főszereplő, mind a ló majdnem teljesen átalakítható. Beállítható a ló bőrének és szőrzetének, illetve a karaktered bőrének, szemének és hajának színe is. A játék során egyre több ruha és felszerelés áll rendelkezésedre. Az általad megteremtett lóról te magad gondoskodsz: meg tudod őt simogatni, le tudod kefélni, le tudod mosni, szőrkondicionáló használatával fényessé teheted a szőrét, és szükség esetén állatorvost kell hívnod, hogy megvizsgálja a paripádat. De az istálló kitakarítása és a pata megtisztítása se maradhat el, mert különben feszült lesz a lovad. Te gondoskodsz a paripa etetéséről és itatásáról is. S mindezek mellett gyakorolnod kell vele, nem elég csak a versenyen együtt lennetek.

Ha már eleget gyakoroltál, és tudsz ügyesen gyorsulni, fékezni, jobbra illetve balra fordulni, megfordulni, ugratni, jármódot váltani, stb., kipróbálhatod magad többek között a díjlovaglásban, a díjugratásban és a terepversenyen is. Közben nem szabad elfelejtened, hogy a ló egy saját akarattal rendelkező, élő teremtmény, s emiatt előfordulhat, hogy nem leszel ura a lónak, vagy valami váratlan dolog következik be. Példának okáért a ló nem fog ugrani, ha a feltételek nem megfelelőek, vagy lelassul, ha túlságosan éles kanyart veszel be. Ne feledd, a lóval párt alkottok, és együtt kell működnötök.

Íme néhány értékelés, amely megjelent a médiában:

„A csajoknál tuti befutó” (Gamestar)

„Ebben a játékban az örömöt és a munkát is megízlelheted. (...) Lovad gondozására, etetésére és szórakozásra is itt van lehetőséged.” (Minimax magazin)

„Egy igazi csemege, amivel szinte mindenki játszhat megkötés nélkül, ugyanis itt az alsó korhatár a 3 év. A Táltos paripám 2 nevű játék ennek megfelelően magyar szinkront kapott! Azt hiszem, hogy igazán nem lehet azt mondani, hogy a CD Projekt nem figyel oda az apróságokra is.” (www.magyaritasok.hu)

„Az etetés nagyon jól ki lett találva: a kaját a ló munkavégzésének nehézsége szerint kell összeállítani.” (www.horse-central.gportal.hu)

„Mivel nekem a valóságban nincs lovam, a játékon keresztül tanulom meg azt is, hogy hogyan kell egy lóval bánni, mire is kell figyelni. (...) Az is különleges, hogy annyira élethűen rajzolták a képeket, hogy néha azt hiszem, igazi filmet nézek.” (egy játékos véleménye, Tapsi)

ÚJ KÉPEK A JÁTÉKRÓL:Weblap látogatottság számláló:

Mai: 16
Tegnapi: 3
Heti: 73
Havi: 160
Össz.: 13 172

Látogatottság növelés
Oldal: Általam ajánlott lovas játékok
Mindenünk a ló! - © 2008 - 2018 - mindenunk-a-lo.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »